Стали відомі імена переможців на посади менеджера і продюсера “Поділля-Центру”

Правління публічного акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України» завершило співбесіди з кандидатами, що взяли участь у додатковому відкритому конкурсі на посади менеджерів і продюсерів регіональних філій компанії.

Як інформує прес-служба НСТУ, за результатами конкурсу менеджером Хмельницької регіональної дирекції Суспільного «Поділля-Центр» обрано Ольгу Усову.

Посада продюсера «Поділля-Центру» дісталася Любов Тімковій. До цього вона працювала завідувачкою відділу служби інфорційного телебачення цього каналу.

За інформацією НГП, за посади продюсера змагалося 5 претендентів (серед них Андрій Мацейко, Григорій Карякін, Неля Шпулак), менеджера – троє осіб.

Із новообраними менеджерами та продюсерами філій підпишуть строкові трудові договори, які за результатами роботи можуть бути продовжені.

У НСТУ зазначили, що продюсер відповідатиме за контент, а менеджер виконуватиме лише адміністративні функції та матиме в обов’язках пряму заборону втручатися у творчі питання.

Як писав НГП, у Хмельницькій регіональній дирекції Суспільного “Поділля-Центр” планується звільнити 62 працівника. Загалом, до 2 квітня штат Національної суспільної телерадіокомпанії України оптимізують на понад 3 тис. посад.